Önmagunk nyomában

  • Post author:
  • Post category:One Brain

Írta: Tihanyi Nóra – Stressz- és problémakezelési szakértő (One Brain Kineziológia)

 

Önmagunknak lenni nem mindig egyszerű. Egy idő után a sok elvárástól és a kétségbeesett megfelelni akarástól már azt sem tudjuk kik is vagyunk valójában, mi is az amire vágyunk?

Ha szeretnéd ezeket tisztábban látni, magaddal egy kis időt eltölteni, és végre azzal foglalkozni, ami igazán boldoggá tesz, de nem tudod hogyan, akkor a One Brain érzelmi stresszoldás neked is segíthet!

A One Brain, a kineziológiai módszerek egyike, segít megszabadulni azoktól a hitrendszerektől, elvárásoktól, félelmektől, amik az évek során rád rakódtak, mély nyomot hagytak benned, és mostanra meggátolnak abban, hogy úgy élj és azzal foglalkozz, ami örömet okoz neked.

A kezelés során együtt megkeressük a problémád forrását, feloldjuk, elengedjük azt a sérelmet, ami az ügy mélyén gyökeredzik, és ezzel megnyitjuk az utat a változás és a céljaid elérése számára.

Sokszor már egy alkalom után megdöbbentő folyamatok indulnak el az ember életében! Megkönnyebbülünk, felszabadulunk, és megtapasztaljuk milyen újra a kezünkbe venni az irányítást!

Ha te is szeretnéd kipróbálni milyen a régi sérelmektől mentesen élni, visszakapni a választás lehetőségét ott is, ahol azt már régen elveszettnek hitted, és megtapasztalni milyen könnyedén élni, akkor itt az ideje, hogy te is kipróbáld ezt a módszert!

 

GYERE TE IS ONE BRAIN ÉRZELMI STRESSZOLDÁSRA!

find-yourself