PÁRKAPCSOLATI ÉS SZEXOLÓGIAI TANÁCSADÁS

Szexuális nehézségekkel, kihívásokkal kapcsolatos tanácsadás:

A szexualitás bár átszövi életünk szinte minden aspektusát, mégis az egyik leginkább tabusított téma a hétköznapi beszélgetésekben. Pedig a jó szex hatalmas örömforrás lehet az életünkben, amely pozitívan hat egészségünkre, szociális kapcsolatainkra és egész életminőségünkre.

Képzésben lévő szexológus tanácsadóként vállalom az ezzel a területtel kapcsolatos segítő és tanácsadó beszélgetéseket bármilyen szexuális orientációjú ember számára.

Kompetenciahatáraim figyelembevételével szükség esetén javaslok szakorvost, vagy más szakembert ügyfeleim számára.

 

Kink szexualitással kapcsolatos tanácsadás:

A kink szexualitás erotikus játszóterünk egyik legizgalmasabb, ám gyakran félreértett területe, amelybe beletartoznak a különböző irányító és követő erődinamikák (pl. a BDSM-játékok), a fétisek, és mindazon dolgok, amik eltérnek a társadalmunkban „hagyományos”-nak vagy hétköznapinak tartott erotikus tevékenységektől. A kink szexualitás iránt érdeklődő emberek egy részében azonban gyakori a szégyen, a félelem, ami gátjává válhat a biztonságos, szeretetteljes és önazonos kapcsolódásnak vágyaikhoz és partnereikhez.

E terület ismerőjeként örömmel vállalok segítő és tanácsadó beszélgetéseket a kink témákban is.

 

Párkapcsolati tanácsadás monogám és nem monogám kapcsolatban élőknek:

Míg társadalmunk meghatározó része számára biztonságos és megtartó keretet jelentenek a hagyományos, monogám kapcsolati modellek, mások különböző nyitott rendszerekben tudnak önazonos és jó minőségű életet élni. Megtalálni magunk és szeretteink számára legmegfelelőbb, szeretetteljes és fenntartható életformát, azonban sokszor nem könnyű.

Ezekben a helyzetekben is nagy örömmel vállalok segítő beszélgetéseket egyéneknek és pároknak is.