SZEMÉLYES TANÁCSADÁS

Személyes tanácsadás, életút elemzés, relaxációs technikák, vezetett meditációk (75 perc)

Életünk során rengeteg fájdalom, szomorúság ér minket, amik ha nem nézünk velük szembe, amiket ha nem dolgozunk fel, nem engedünk el, bizony ott lappanganak majd tovább a lelkünk mélyén a tudatalattinkban, befolyásolva egészségünket, kapcsolatainkat, önértékelésünket. Mindennek oka van, s addig újra és újra fel fog bukkanni az életünkben, amíg rá nem jövünk a mögötte rejlő tanításra.

Minden belőlünk indul ki, s valójában minden konfliktusunk összes szereplője segíteni érkezik az életünkbe azáltal, hogy tükröt mutat nekünk. Minden fájdalom, szomorúság egy újabb esély a tanulásra, a továbblépésre, csak fel kell ismernünk, és egy tudatosabb, pozitívabb gondolkodással helyrehozni a helytelenül rögzült mintákat, és a mélyről felhozva elengedni azokat a blokkokat, elfojtásokat, vagy fájdalmakat, amiket talán életek óta hordozunk magunkkal.

A betegség lehet friss, de akár már régebb óta fennálló lelki diszharmónia eredményei is, s így egyetlen valós célja van: hogy jelezze,  szembe kell néznünk azzal, amit a pszichénk rejt vagy elfojt. A betegség tehát nem véletlen, hanem egy út, amelyen az ember a teljesség felé haladhat.

A lelki diszharmónia és a test állapota, viselkedése között analóg kapcsolat van, így a test betegségének szimbolikája által könnyen feltárható a lélekben az az ok, ahonnan ered a probléma.

A beszélgetés során ezeket az ok-okozati összefüggéseket holisztikusan vizsgáljuk meg, s tárjuk fel, így a terhek oldódnak,  megkönnyebbülést hozva a léleknek. A blokkok elengedése által megtörténhet az oldódás, s újra teljesek lehetünk, s egészségessé válhatunk. A kulcs a belátás, tudatosulás.