Tihanyi Nóra

 

VISSZA A MUNKATÁRSAINKHOZ

Tovább

Tihanyi Nóra - Kineziológus

Kineziológus, Spirituális utaztató, Numerológus

Elérhetőségek: 
Tel: +3630/4201073
E-mail: tihanyinori@gmail.com

2009-ben ismerkedtem meg a spirituális utaztatással, ahol egy tibeti technikával előző életekbe vezetjük vissza az utazni vágyókat, hogy megtaláljuk a jelen életbeli problémáik gyökerét, és az újraélés által feloldjuk az onnan hozott blokkokat, ismétlődő mintákat.

2011-ben találkoztam a kineziológia egyik ágával, a One Brain Three In One Concepts módszerével, amit Várhidi Ilonánál tanultam. Ezzel a komplex stresszoldó technikával megtanultam segíteni beazonosítani és feloldani az érzelmi stresszt okozó lelki traumákat, ezzel mozdítva elő a pozitív változást mások életében.

Ugyanitt ismerkedtem meg a numerológiai személyiségelemzés készítésével is, ami által személyre szabott útmutatást tudok nyújtani azoknak, akik szeretnék kicsit jobban átlátni az életüket átható folyamatokat és minőségeket, és ezáltal tudatosabban élni.

2016ban integrálpszichológiát és pszichopatológiát tanultam azt Integrál Akadémián.

2012 óta dolgozom aktívan mint kineziológus és spirituális utaztató, és segítem azokat, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat, szeretnének tudatosan szembenézni a problémáikkal és megoldani azokat, és szeretnék kezükbevenni az életük irányítását, hogy harmonikus, boldog, kiteljesedett életet élhessenek.

Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége.
Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk!

Arisztotelész
 

VISSZA A MUNKATÁRSAINKHOZ

Tovább


Powered by Tuxexpert.