TIHANYI NÓRA

Kineziológus, személyiségfejlesztő szakember, spirituális utaztató

Elérhetőség:

2009-ben ismerkedtem meg a spirituális utaztatással, ahol egy tibeti technikával előző életekbe vezetjük vissza az utazni vágyókat, hogy megtaláljuk a jelen életbeli problémáik gyökerét, és az újraélés által feloldjuk az onnan hozott blokkokat, ismétlődő mintákat.

2011-ben találkoztam a kineziológia egyik ágával, a One Brain Three In One Concepts módszerével, amit Várhidi Ilonánál tanultam. Ezzel a komplex stresszoldó technikával megtanultam segíteni beazonosítani és feloldani az érzelmi stresszt okozó lelki traumákat, ezzel mozdítva elő a pozitív változást mások életében.

Ugyanitt ismerkedtem meg a numerológiai személyiségelemzés készítésével is, ami által személyre szabott útmutatást tudok nyújtani azoknak, akik szeretnék kicsit jobban átlátni az életüket átható folyamatokat és minőségeket, és ezáltal tudatosabban élni.

2016-ban integrálpszichológiát és pszichopatológiát tanultam azt Integrál Akadémián.

2012 óta dolgozom aktívan mint kineziológus és spirituális utaztató, és segítem azokat, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat, szeretnének tudatosan szembenézni a problémáikkal és megoldani azokat, és szeretnék kezükbevenni az életük irányítását, hogy harmonikus, boldog, kiteljesedett életet élhessenek.

"Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége.
Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk!"

Arisztotelész