SPIRITUÁLIS UTAZTATÁS

Spirituális utaztatás

A spirituális utaztatás egy ősi buddhista technika, mely lehetővé teszi, hogy bepillantást nyerjünk előző életeinkbe. A tudatosan megélt – illetve az utazás során újból átélt – életesemények a lélek gyógyulását és további útját is jelentősen segítik.

Az előző élet felidézése során az utazó megtapasztalja, hogy halála után tudata tovább él, és megtalálható benne minden korábbi élet emléke, így az átélt lelki traumák is. Újragondolhatja azokat a döntéseit, amiket korábban hozott, és amik a jelenlegi életét is befolyásolják.

A buddhista szemlélet szerint ahhoz, hogy tudjuk honnan jöttünk, s hová megyünk, tisztázni kell az ok-okozat fogalmát, azokat a dolgokat, amik jelenlegi életünket, múltunkat, jövőnket meghatározzák, és erős befolyással vannak gondolatainkra, érzéseinkre, szavainkra, cselekedeteinkre.

Nem az a fontos kik vagy mik voltunk előző életeink során, hanem hogy hogyan éltük meg azokat a bizonyos életeket, élethelyzeteket. Az utazás nem egónkat hivatott tovább növelni, épp ellenkezőleg, gyakran olyan szituációkat élhetünk újra, amik megdöbbentőek mostani tudatunk számára.

Spirituális utaztatás előző életekbe
változás

Miben segít?

Célja elsősorban a lélek gyógyítása, mivel feloldja a karmikus terheket, és azokat a blokkokat, amik gátolnak bennünket a különböző életterületeken. Fejleszti az önismeretet, ami ugyancsak gyógyulásunkat eredményezheti, és olyan felismerésekre tehetünk szert, melyek segítik jelenlegi életünket.

490x368

Miért hasznos?

Előidézi a pozitív változást, a személyiségfejlődést, és elindítja a fizikai gyógyulást az összefüggések meglátása, a mélyről jövő zsigeri érzések és gondolatok, az ok-okozat megértése által. Megértheted jelen életed problémáinak gyökerét. Beazonosíthatsz embereket, helyszíneket a mostani életedből, így megértheted, hogy miért vannak rád különös hatással.

iStock_000004701720

Feltételei

Az utazást megelőző 24 órában tiszta tudatállapot. Tilos bármilyen tudatmódosító szer használata (drog, alkohol, olyan gyógyszer, ami nyugtatót vagy morfinszármazékot tartalmaz).

A korhatár 18 év, csak efölött lehet utazni.

Balance

Működése

Az utaztatás egy olyan módszerrel történik, ami védelmet ad mind a fizikai testnek, mind a tudatnak. Csak annyi élményt enged felhozni, amennyit az illető még biztonsággal fel tud dolgozni anélkül, hogy az bármilyen lelki traumát okozna, tehát az utaztatásnak nincs kockázata.

Az utazó végig tudatánál van, ez egy kettős tudatállapot, ami leginkább egy mély meditációhoz hasonlít, bármikor megszakítható, nem regressziós hipnózis!