CSALÁDÁLLÍTÁS

Családállítás, mezőállítás – emelkedés, gyógyulás az Új Energiával

Életünk során számtalan eseményen, tapasztalaton, emberi kapcsolaton keresztül érhet minket fájdalom, vagy alakulhat ki általa neheztelés, vagy félelem bennünk. Emellett a családi rendszerben, vagy azon kívül is vannak olyan láthatatlanul működő erők, amelyek tértől és időtől függetlenül okozhatnak akár generációkon keresztül elakadásokat, blokkokat, betegségeket, boldogtalanságot, fájdalmakat. Az életünket formáló, gyakran korlátozó láthatatlan erők, blokkok láthatóvá tételének különleges módszere a családállítás, s lényege a mezőben, illetve a lelkünkben lévő rend helyreállítása.

Ezzel a csoportos módszerrel csodálatos és katartikus feloldódások, elengedések, gyógyulások tudnak megtörténni, és olyan, már régen eltemetett információk, blokkok tudnak a felszínre kerülni, amiket más módszerrel eddig nem sikerült feltárni és feloldani.

A szívem szavát követtem, amikor a módszer határait, vizsgálódási körét kitágítottam, s új minőséget adtam neki. Itt az idő ugyanis, hogy a régi energia által vezérelt eddigi irányok, utak, minták, módszerek helyét átvegyék az Új, Aranykori Energiával bíró szellemi síkok, energiák, módszerek. Új utak ezek, de most nyílnak a kapuk, amin csak át kell lépnünk, és egy új minőségű életet választanunk. Küldetésemnek tartom, hogy ezeket az új Energiákat lehozzam, közvetítsem, s a hozzám fordulóknak átadhassam, megmutassam, hogy általa gyógyulhassak, emelkedhessenek, új, tisztább dolgokat működtessenek, magasabb minőségek felé forduljanak.

 

Miről is szól tehát ez a Gyógyító Oldás, vagy Családállítás?

A családállítás, vagy Tudatmező állítás Rólad szól, és abban segít neked, hogy a segítségével a jelenlegi nehézségeid, elakadásaid legmélyebb okát tudjuk feltárni és feloldani. A családállítás során nem csak személyek, hanem fogalmak is megjelennek, és nem csak a jelenlegi életedet tudjuk vizsgálni, hanem a családtagjaid korábbi generációinak rád ható fájdalmait, vagy elakadásait, sőt, akár egy másik életed szituációja is felbukkanhat, amennyiben a hozott, avagy felállított problémád gyökere onnan ered.

 

A családállítás története

Bert Hellinger német pszichoterapeuta a pszicholanalízis, a hipnózis, a tranzakció-analízis és családterápia módszereit saját tapasztalataival ötvözve a 80-as évek végén kezdte el kidolgozni a klasszikus nyugati pszichológia megszokott fogalmi keretein túllépő, forradalmi, ma már világszerte elterjedt módszert.

Bert Hellinger tanulmányai elvégzése után 16 évig egy misszió keretén belül Dél-Afrikában dolgozott a zuluknál, ahol először figyelt fel az ősök iránti tisztelet jelentőségére és gyógyító erejére.

Felismerte, hogy családunk egy nagyon komoly energetikai rendszer, egy rejtett információs háló, ami a résztvevőit láthatatlanul, de nagy erővel összeköti, ezáltal formálja a benne szereplő egyének sorsát.

Ez a rendszer meghatározott, és szigorú törvények szerint működik, s ha ezek nincsenek betartva ebben a többgenerációs, közös energiamezőben, könnyen felborul a harmónia.

A családi rendszerben vannak olyan láthatatlanul működő erők, amelyek – tértől és időtől függetlenül – akár generációkon keresztül okozhatnak és örökíthetnek át betegséget, függőséget, kudarcot, boldogtalanságot.

 

Hogyan működik a családállítás?

E láthatatlan erők láthatóvá tételének különleges módszere a családállítás, s lényege a mezőben lévő rendek helyreállítása.

Egy nehéz sorsú családtag, egy drámai, vagy akár csak fel nem dolgozott haláleset, egy válás, vagy bármilyen családtag érzelmi elakadása, elfojtása, vagy félelme, fájdalma is felboríthatja a személyes rendet, és sorsot, és sokszor mások fájdalmai miatt öntudatlanul vezeklünk. Sokszor okkal, vagy ok nélkül a tisztelet, szeretet, elfogadás, megbocsájtás helyett harag, neheztelés, vagy fájdalom van a szívünkben.

A családállítás során ezek a néha láthatatlan erők, információk a mélyből a felszínre kerülnek, a résztvevők szembe tudnak végre nézni a valósággal, a problémáik gyökerével és egy mély, érzelmileg nagy erejű, feloldó, sokszor katartikus élmény által gyógyulni.

 

Hogy honnan informálódunk?

Bert Hellinger, ahogyan Rupert Sheldrake is felismerte az ún. morfogenetikus mezőt, melyet számos gyógyító módszer használ, s alapul rajta. Ez az információs mező bármikor lehívható, megfigyelhető, ezáltal lehetőséget adva a problémák, blokkok, elakadások eredetének felkutatásában, majd elengedésében.

A gyakorlatban ez úgy történik, hogy az a személy, aki szeretné felállítani a családját, kiválaszt a csoport a tagjai közül egy – egy képviselőt a maga és a családtagjai szerepére, majd egyesével vezetve, spontán elhelyezi őket a térben. Innentől a terapeuta átveszi a vezetést, az állító pedig megfigyelővé válik, nyitott marad, hagyja, hogy hasson rá az egész folyamat.

A mezőből kapott információ segítségével a képviselőkben olyan testi érzetek, érzelmek jelennek meg, amelyek a felállított család tagjaihoz tartoznak. Ezek segítségével kezdenek láthatóvá válni a rejtett blokkok, elakadások, amiket a családállítás során szeretetteljes feloldó mondatokkal, szituációkkal oldunk, korrigálunk, így haladva lépésről lépésre a rendszer új egyensúlya felé, ahol mindenkinek helye van, és mindenki jól érzi magát. Ennek elérésekor az állító beleáll a régi rendszerét korrigáló új, feloldó családi képletébe, hogy közvetlenül őt is átjárhassa az új minőségű, immáron akadálytalanul áramló, gyógyító energia, a szeretet.

A családállítással tehát a mélyen húzódó, emberi sorsokat meghatározó elakadások, blokkok feltárulnak és feloldódnak, megkönnyebbülést és tisztulást hozva az állítónak.

A cél egy új, tisztább minőség létrehozása önmagunkban a felismerések, belátások által.
A családállítás bármilyen nehézség esetén megoldást jelenthet a számodra.

Akár betegséggel, vagy párkapcsolati, vagy anyagi nehézséggel küzdesz, vagy épp egy nehéz döntés előtt állsz, bármilyen testi, lelki probléma, nehéz élethelyzet, döntés, vagy kérdés esetén fordulj bizalommal a módszer felé, mert a hőn áhított válaszokat és a megkönnyebbülést hozó feloldódást általa megkaphatod. Minden alkalom más és más, így, ha már voltál is állítóként, segítőként is mindig nagy élmény újra visszatérni.

Jelentkezz bátran!