JÁMBOR KATA

Gyógypedagógus, KMT fejlesztő és társoktató, tanulási coach, lelki stresszoldást támogató szakember

Elérhetőség:

Jámbor Kata vagyok, gyógypedagógus (szomatopedagógia és tanulásban akadályozottak szakirány), KMT fejlesztő és társoktató, tanulási coach és lelki stresszoldást támogató szakember. Segítséget szeretnék nyújtani azok számára, akik úgy érzik elakadtak az iskolai tanulmányaikban. Gyermekeknek, fiataloknak, akiknek lelki, tanulási, magatartási problémái, nehézségei vannak.

A saját önismereti munkámat 2018 körül kezdtem el, ekkor jöttem rá, hogy és is szeretnék gyerekeknek és felnőtteknek segítséget nyújtani a fejlődési útjukon. Ekkor tapasztaltam meg, hogy a változtatni akarás belülről fakad és onnan indul, de az úton lévő akadályok lebontásában néha külső segítségre van szükségünk. Szeretnék ez a külső segítő lenni, aki empatikus támogatással, megértéssel, elfogadással segít a gyermekeknek a tanulási gátjaik, akadályaik a lebontásában. Úgy gondolom teljesen mindegy melyik elakadással kezdjük a folyamatot a lényeg az, hogy induljunk el az úton.

Komplex, holisztikus gyógypedagógiai szemlélettel dolgozok, amely magában foglalja az általános gyógypedagógiai elemeket és kiegészülnek a különböző tanfolyamokon tanult gyakorlatokkal. Ilyen például a Komplex Mozgásterápia (KMT), Brain Gym ®, tanulási coaching, diszkalkulia vizsgálat és fejlesztés, matematika korrepetálás, stresszoldó technikák, izomkontroll és a metamorf kezelés. A fejlesztés menetét a jelenlegi nehézségek, problémák határozzák meg. Hiszek a személyre szabott fejlesztésben, az egyéni fejlődési útban. Minden gyermek akkor tanul meg egy adott képességet amikor az idegrendszere képes lesz rá, a képessé válás folyamatát ezen a szinten a neuroplaszticitásnak köszönhetően tudjuk támogatni.

Felnőttek lelki problémáira az izomkontroll és a metamorf kezelésekkel tudok segítséget nyújtani. Minkét módszert azért kedvelem, mert nem kell a problémáról beszélni, mégis olyan mélyen gyökerező blokkokat old, amelyek megszüntetése után, gördülékenyebben élheti a mindennapjait. Egy metamorf kezelés során több mint 1000 ilyen blokk oldódik, az izomkontroll esetében pedig az izmokban tárolt stressztől szabadul meg, amely a testtartásra is pozitív kihatással lesz. Már az első alkalom után felszabadultan indulhat haza.

Minden technika, amit alkalmazok általam is kipróbált és bevált. A technikák és fejlesztési folyamatok összeállítás egyéni, mindenkire személyre szabott.

Amennyiben úgy gondolod gyermekednek vagy neked szükséged van segítségre a fejlődés útján, olvass bővebben a honlapom a különböző módszerekről és keress bizalommal, hogy támogathassalak ezen az úton.

Szeretettel várlak!