A családállítással egy fantasztikus módszert adott a kezünkbe az ég.

A különböző problémáinkat önmagunkon és a családi kapcsolatainkon keresztül képesek vagyunk rendezni. Nincs másra szükséged, csak a változásra való igényedre.

Keresd meg a problémád, amin dolgoznál, és segítünk közelebb kerülni a megoldáshoz.

Hogy érthetőbbé váljon a Családállítás mibenléte, nézzünk egy egyszerűbb példát.

Életünk különböző történései, akár generációkkal korábbra is visszavezethető. Ha közelebbre tekintünk, a szüleinkkel való viszonyunk, az ők nagyszüleinkkel való kapcsolatát tükrözheti. Ez a mi viszonyulásunkat a gyermekeinkhez szintén nagy mértékben befolyásolja, és így tovább.

Egy-egy családtag kirekesztése, létének tagadása jókora galibát képes okozni jelen életünkben. A családállítás folyamán felvázolódik a probléma, az eredete, így tiszta képet kaphatunk a megértéshez, elfogadáshoz, s ezek által, ha akarjuk; a változáshoz.

Nem állítom, hogy egy alkalom elegendő a világ megváltásához, azt sem mondom, hogy meggyógyulsz, és azonnal megszűnik a problémád. De állítom, hogy mindenkinél működik!

Az állítóknak, és a segítőknek is, jobb lett a kapcsolatuk a családjukkal, testvérükkel, szerelmükkel, gyermekükkel.

Akik szinte azonnal tapasztalták a változást, új ügyfeleket, szerelmet, anyagi lehetőségeket, harmóniát vonzottak be, ki-ki aszerint, amire állított.

 

Vezeti: Bacsa Ildikó – Családállító terapeuta