EIDEH TITANILLA

Integrál egészségfejlesztő, universal coach, Dr. Schüssler terapeuta

Elérhetőség:

„Jól csak a szívével lát az ember…” /Antoine de Saint-Exupéry/

Eideh Titanilla vagyok, integrál szemléletű egészségfejlesztő, universal coach és nemzetközileg akkreditált Schüssler só terapeuta.

Közel 30 éve foglalkozom emberekkel különböző iparágakban. Több mint 15 éve tanulmányozom és tanítom az emberi viselkedések, érzelmek jelentőségét a mentális egészség és a személyes jólét szempontjából.

Tanultam proaktív coachingot, NLP-t, tanulmányoztam a Corporate Wellbeing jelentőségét, Dr. Schüssler ásványi só terapeutaként végeztem, betekintést nyertem a virág esszenciák működésébe, az anatómia és pszichológia, az intuitív gyógyítás, a transzperszonális pszichológia, a szakrális geometria, a biokémia, és a temészetgyógyászat területeibe.

Tavaszi születésű gyermekként ébredésre inspirálom az egyéneket. Úgy érzem, hogy az életfeladatom a változáshoz való alkalmazkodás, éppen ezért olyannak tartom magam, aki képes másokat is segíteni jól megélni napjaink változásait.

Célom a hozzám érkező emberi "magok" kihajtásának, virágzásának segítése. Feladatomnak tartom, hogy utat mutatva, tapasztalatommal, tudásommal megvilágítsam az ön-MAG-adhoz vezető utat. Hiszem, hogy támogatásommal olyan módszereket, információt adok át számodra, amivel egyedül is képes vagy boldogulni, sőt beillesztheted a mindennapjaidba, és hogy a belső rendrakás, lomtalanítás hozza meg a növekedést egész lényedben, életedben.

Egyéni küldetésemnek tekintem, hogy a családokat, szülőket, gyermekeket segítsem feldolgozni a gyermekkori traumákat, bántásokat, és megtermeteni a párkapcsolati és egyéni harmóniát.


Területek, ahol otthonosan érzem magam:

  • Integrál szemléletű egészségfejlesztés (egészség, közérzet, hangulat optimalizálás):
    Támogatja a gyógyulást, a jólétet, és a belső egyensúly megtalálását.
  • Családi harmónia megteremtése:
    A család építőelemei a tagok, ha szeretetben élnek, harmonikus egységet alkotnak. A család dinamikája függ az egyénektől. Ha a család valamely láncszeme sérül, úgy az egész család sérül.
  • Karrierváltás, vállalkozásfejlesztés kezdő vállalkozásoknak
  • Spirituális fejlődés, tudatosság, önismeret fejlesztése