EIDEH TITANILLA

Integrál egészségfejlesztő, Dr. Schüssler terapeuta, tréner, universal coach

Elérhetőség:

”Egyetlen pillanat létezik csupán, amelyben fontos, hogy felébredj.” Buddha

Eideh Titanilla vagyok, integrál szemléletű coach, Nemzetközileg akkreditált Schüssler só konzulens, tréner. Tavaszi születésű gyermekként ébredésre inspirálom az egyéneket.

A megújulás, újjászületés gyakori az életembe is, éppen ezért olyannak tartom magam, aki sejtszinten képes segíteni a megújulásban, változásban, úgyhogy az előnyös legyen, gyengéden természetesen. A tavasz a természetben, a tudományban is megújulást, újjávarázsolást szimbolizál, és célom a hozzám érkező (emberi) magok kihajtásának, virágzásának segítése.

Hiszem, hogy csak a rendrakás, lomtalanítás hozza meg a növekedést egész lényedben, életedben.


Mely főbb területekben számíthatsz rám? Tudd, hogy e 3 terület összefügg, nincs egyik a másik nélkül.

Egész-ség-rend:

Az egész-é, vagyis teljessé váláshoz, boldogsághoz is rend szükséges. Egészségben rend akkor van, ha minden a helyén van.Tökéletesség nem létezik ugyan szerintem, de az élettelen támogatja az élőt, az  élő-lényeket táplálja a víz, amit iszunk, a levegő, amit lélegzünk, a föld, amin járunk, a nap, aminek energiáját a teremtésre használunk, és ezen elemek az alkímia, vagyis a vegyészet, biokémia alapja is. Ezen tudásra alapozta Dr. W. Schüssler sejtmegújító ásványterápiáját. Az egészség-rend-életmód egyensúlyt biztosít. Dr. Schüssler mikro ásványi anyagjai test- lélek-szellem, a mentálhigiénia kapunyitogatói.

Családi-rend:

A harmónia-lelki nyugalom a cél. Köztudott, hogy a feszültség, negatív stressz az egészségre káros, és önmagunk, kapcsolataink mozgatórugója a családi nyugalom, hiszen jó esetben, minden nap otthonról indulunk, ott kezdődik a napunk. Gyermekek a szülők tükörképei, vagyis ha például a gyermek tüneteket produkál, betegeskedik, vagy idegrendszer alapú betegsége van, akkor a családi rend felborult, és a családi rendszerben rendetlenség van. A család együtt, apraja-nagyja összetartható, egyensúlyba helyezhető integrál szemlélettel, ebben támogatom a családokat.

Munka-rend:

Téged kirúg az ágyból a tenni akarás, cselekvés, mert annyira élvezed a munkádat? Az emberek többsége nemcsak a magánéleti, egészségbeli válságokat éli meg nap, mint nap, de a munka, karrier útja is inkább egy döcögő szekérhez, mintsem egy (pozitív értelemben) fénysebességű járműhöz hasonlít gyakran. 20 évnyi HR tapasztalat, coaching elég tapasztalatot adott, hogy oda tereljem az egyént, amerre szíve-lelke vágyik.