ARCVONAL, ARCTORNA

Az arctorna egy módszer, amivel karbantarthatod az arc izmait, ugyanúgy, ahogy karbantartod tested többi izmát. Ha természetes számodra, hogy mozgással, sporttal fiatalon tartod a tested, miért ne tennéd ugyanezt az arcoddal is?

Arctorna

 Arcunk az évek során megváltozik; ráncosodik, megerszekedik, petyhüdté válik. Az arcunkon levő izmok közül, alig párat használunk a mindennapok során, azt is egyoldalúan, és igen gyakran a rossz mimikának köszönhetően, helytelenül is. Használunk krémeket, ránctalanítókat, de a hidratáláson kívül sok haszna nincsen. Ráadásul egyre többen szenvednek különböző érzékenységtől, allergiától, ami eleve korlátozza, hogy mit kenhetnek bőrükre.

Az arctorna célzottan tornáztatja meg az arc izmait, az ajkakon és az ajkak körül, a homlokon, az orcán és az arc oldalsó területén, a szem körül, valamint a nyakon. Ahogy erősödnek az izmaink, feszesebbé, ruganyosabbá válnak, kitöltve a megerszekedett bőrt, a ráncokat. Így válik az arc optikailaig egyre fiatalosabbá. Az arctorna segítségével kitölthetők izommal a ráncok, eltüntethetők a szem körüli karikák a jobb vérellátottság hatására, feszesíthetjük a nyakunkat és eltüntethetjük a tokát. 

 Igen, mindez lehetséges, ha valaki hetente 2×1 órát tornáztatja az arcát. Az eredmény 6 hónap múlva mindenki számára jól láthatóvá válik.

 Kinek ajánlott az arctorna?

  • Hölgyeknek és Uraknak, Mindenkinek, aki önmagában hisz és nem a kényelmes eredményeket ígérő illuzióknak.
  • Azoknak, akiknek érzékeny a bőrük és/vagy a természetesség hívei.
  • Azoknak, akiknek nem csak testük, de arcuk fiatalossága is fontos.

Az Arcvonal Arctorna levédett módszer. A metódus megalkotója Bojtor Márta, aki nagy igényeséggel, kreativitással, érzékenységgel és rengeteg alázattal alkotta meg ezt a csodálatos módszert, ami mindenki számára elsajátítható.

Mint minden nagy ötletet, úgy az arctorna módszerét is plagizálták, arcjóga néven. Kérlek, te az eredetit válaszd!