Ezeken az alkalmakon kötetlen, játékos formában, kis csoportokban ismerkedünk önmagunkkal, problémáinkkal, félelmeinkkel, elakadásainkkal, és egymást segítve, támogatva keressük a válaszokat, amik közelebb visznek önmagunkhoz.

 

Identity:
Önismereti és önfejlesztő társasjáték, ami pszichológiai és kommunikációs elemeket rejt magában, fejleszti az érzelmi intelligenciát, segíti a kommunikációt, az önismeret és önbizalom megerősödését, önmagad felvállalását, képességeid kibontakoztatását, az empátia és elfogadás fejlődését, és azt, hogy könnyebben meg tudj nyílni mások előtt.

Semmilyen előzetes felkészülést nem igényel, mindenkinek ajánlom, akinek van kedve egy kicsit jobban megismerkedni önmagával, és aki nem riad vissza attól, hogy meséljen magáról másoknak.

 

Átalakulás:
Ez a játék egy adott konkrét probléma megoldását segíti elő. Maximum 4 fő játszhatja egyszerre, akik mind más-más problémán dolgoznak. A játék érdekessége, hogy bár együtt játszunk, mégis mindenki a saját tempójában halad a játék különböző szintjein, amíg meg nem találja a saját megoldását. Itt inkább a belső munkán van a hangsúly, mint a beszélgetésen, mégis egymást segítjük a játék során, így csoportosan a játékosok olyan problémákat is meg tudnak oldani, amiket egyedül jóval nehezebben, vagy sokkal több idő alatt tudnának csak átlátni.

Ezt  a játékot azoknak ajánlom, akik készek mélyebben szembenézni egy konkrét, általuk választott problémával, és erre rá tudják szánni az időt, mivel a játék a létszámtól függően 4-5 óra hosszú is lehet.

 

A foglalkozást vezeti: Tihanyi Nóra