Mi a személyközpontú segítő beszélgetés?

Ha most ezt olvasod, akkor lehet, hogy éppen válaszokat, megoldásokat keresel aktuális feszültséget okozó kérdéseidre, helyzetedre. 

Lehet, úgy érzed, szükséged van egy segítő kapcsolatra, ahol szabadon végig gondolhatod és kimondhatod, ami benned van. Ahol biztonsággal rá tudsz nézni feszültséget okozó nehézségeidre, hogy honnan, milyen történéseken keresztül jutottál ide.

A segítő beszélgetések során elfogadással, értő figyelemmel kísérlek önmagad, kapcsolataid és helyzeted megismerésében, megértésében. Őszinte és biztonságos teret nyújtok, hogy szabadon megélhesd érzéseidet, rátalálj a stabilitást és biztonságot nyújtó belső értékeidre, működési módjaidra. Együttérzéssel és mentálhigiénés eszközökkel segítelek, ha úgy döntesz változást szeretnél az életedben, egy jobb élet reményében. Támogatlak abban, hogy szeretetteljesen, elfogadóan, empátiával tudj önmagadhoz kapcsolódni.

Ha szeretnéd, hogy valaki meghallgasson és figyeljen rád. Ha szeretnél biztonságos közegben önmagadra és nehézségeidre jobban rálátni, szeretettel várlak a segítő beszélgetéseken.

A segítő beszélgetések rendszeres időközönként, általában hetente történnek személyesen Budapesten, a XI., és a XIII. kerületben, vagy online formában.

 

Végzi:
Oláh Rita – Mentálhigiénés segítő szakember, integrál tanácsadó, pszichodráma vezető


Powered by Tuxexpert.