Mi az a spirituális utaztatás?

A spirituális utaztatás egy ősi buddhista technika, mely lehetővé teszi, hogy bepillantást nyerjünk előző életeinkbe. A nyugati kultúra halálról alkotott elképzelésével szemben a keleti kultúrákban megértették, hogy a tudatosan megélt (illetve az utazás során újból átélt) életesemények a lélek gyógyulását és további útját is jelentősen segítik.

Az előző élet felidézése során az utazó megtapasztalhatja a születés és halál körforgását, azt hogy halála után tudata tovább él és megtalálható benne minden korábbi élet emléke, így az átélt lelki traumák is. Az utazó újragondolhatja azokat a döntéseit, amiket több száz vagy ezer éve hozott, és amik, mivel nem vizsgálta felül illetve nem vonta vissza őket, befolyásolják jelenlegi életét is.

A buddhista szemlélet szerint felfoghatatlan számú előző élet terhét cipeljük jelen életünkben. De ahhoz, hogy tudjuk honnan jöttünk, s hová megyünk, tisztázni kell az ok-okozat fogalmát, azokat a dolgokat, amik jelenlegi életünket, múltunkat, jövőnket meghatározzák, és erős befolyással vannak gondolatainkra, érzéseinkre, szavainkra, cselekedeteinkre.

past lives

Nem az a fontos kik vagy mik voltunk előző életeink során, hanem hogy hogyan éltük meg  azokat a bizonyos életeket, élethelyzeteket. Az utazás nem egónkat hivatott tovább növelni, épp ellenkezőleg, gyakran olyan szituációkat élhetünk újra, amik megdöbbentőek mostani tudatunk számára.

A módszer célja elsősorban a lélek gyógyítása, mivel rengeteg olyan érzelmi blokkot hurcolunk magunkkal a tudatalattinkban, melyek úton útfélen gátolnak bennünket az élet különböző területein. Az utaztatás ezeket a karmikus terheket oldja fel. Másodsorban segít az önismeretben, ami ugyancsak gyógyulásunkat eredményezheti, mivel olyan felismerésekre tehetünk szert általa, melyek segítik jelenlegi életutunkat.

past lives

 

Az utaztatást vezeti:
Tihanyi Nóra – Kineziológus, Spirituális utaztató, Numerológus


Powered by Tuxexpert.