Vélemények – Kineziológiai Stresszoldás

Csilla:
„Még sosem voltam stresszoldáson, nagyon érdekes élmény volt! Jó volt kicsit mélyebben megnézni, hogy mi okozza a problémámat. Furcsa volt látni, hogy mennyi múltbeli emlék hat a jelenben is rám. Azt hiszem kaptam egy új nézőpontot. Sok mindent máshogy fogok csinálni mostantól!”

Tamás:
„Nagyon jól éreztem magam az oldás során. Nóra kedves volt, nagyon felkészült, és jól esett, hogy ilyen alaposan körbejártuk a problémámat. Elgondolkodtató alkalom volt. Azt hiszem, sokat segített!”

 

Lilla:
„Nagyon tanulságos volt! Örülök, hogy megtaláltam Nórát! Sokat segített a problémámban! Nagyon kedves, együttérző és nagyszerű szakember! A módszer meg fantasztikus! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Anikó:
„Örülök, hogy kipróbáltam! Nóra kedves, lelkiismeretes, alapos, nagyon sokat haladtam a segítségével! A módszer nagyon érdekes, lenyűgöző, hogy ilyen gyorsan és pontosan meg lehet találni egy régóta húzódó probléma gyökerét. Hatalmas változások történtek az életemben az oldások óta!”

Attila:
„Tetszett a stresszoldás. Bár kicsit bizonytalan voltam az egészben, örülök, hogy nem hagytam ki. Profi szakember, nagy tudással. Szívesen ajánlom mindenkinek!”


Powered by Tuxexpert.