Hogyan működik?

A kineziológia egy holisztikus szemléletű stressz- és blokkoldó technika.

Fő ismertetőjegye, hogy izomteszteléssel dolgozik. A kar elülső delta izmának izomtónusait vizsgálja, ami a tudatalattiban lévő stressz vagy negatív érzelmek hatására elgyengül. Így az izomtónus változásokat figyelve a módszer lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjünk a tudatalattival, ami hatalmas kapacitású számítógépként tárol minden információt, és így akár tudatos emlékezés nélkül gyorsan és könnyedén megkeressük azokat az információkat és beazonosítsuk azokat az eseményeket, amelyek egymásra épülve létrehozták jelenbeli problémánkat.

A kezelés során különböző könnyedén kivitelezhető korrekciókat is végzünk, amiket ugyanúgy izomteszteléssel határozunk meg. Ezek amellett, hogy segítik a  felborult harmónia helyreállítását ill. a jobb és bal agyfélteke együttes működését, plusz információval szolgálnak a múltban történtekkel kapcsolatban, ezzel is segítve a visszaemlékezést és a probléma feltárását.

Amikor már az összes szükséges információ birtokában vagyunk következik a módszer oldás része. Ekkor különböző vizualizációs technikák segítségével a probléma gyökerénél átalakítjuk, feloldjuk a rossz emléket és a hozzá kapcsolódó stresszt. Eközben úgynevezett homlok-tarkó tartást alkalmazunk, ami segít, hogy jobban belekerüljünk, jobban átéljük, ami a képzeletünkben történik.

Mivel az agyunk nem tesz különbséget képzelet és valóság között, így „ki tudjuk javítani”, felül tudjuk írni a múltban gondot okozó helyzetet, ami ettől kezdve már nem tudja kiváltani a korábbi szorongást, feszültséget, leblokkolást. Így fel tudjuk ismerni, és át tudjuk formálni, a minket céljainkban hátráltató viselkedésformákat. Ily módon kijavíthatók az úgynevezett „működési zavarok” és oldhatók a múltbéli problémák, amik a jelenlegi helyzetet okozták és meghatározták a jövőnket.

A kezelés akkor ér véget, amikor az adott ügy már nem okoz stresszt a számunkra, visszaszereztük a motivációt hogy végre túllépjünk azon, ami eddig gátolt, és elindulunk a változás útján.

 

A kezelést végzi: Tihanyi Nóra – Kineziológus, Spirituális utaztató, Numerológus


Powered by Tuxexpert.