Energia-masszázs

KÉRDÉSEK, AMIKRE KÍVÁNCSI LEHETSZ, MIELŐTT TALÁLKOZUNK:

 

MI FOG TÖRTÉNNI?

Ezt nem tudjuk előre – aminek történnie kell..

Általában így zajlanak a kezelések: megbeszéljük mi a problémád (ez lehet testi vagy lelki is), vagyis azt, amit Te éppen problémának tartasz. Elmondom, tudok-e segíteni neked ebben, és ha igen hogyan.

Legtöbbször egy “állapotfelmérést” végzek, ami fizikális és energetikai, ill. lelki (a láthatatlan szférákban, aurában stb.) részből áll.

Ha szükséges, megtörténik az első kezelés. Esetenként mind talpreflex kezelésre, energia-harmonizálásra, energia-masszázsra, spirituális segítség-nyújtásra is szükség lehet, van, amikor csupán egyikre.

 

ÉRZEK-E MAJD FURCSASÁGOKAT, ROSSZAT, JÓT, HIDEGET, MELEGET, BIZSERGÉST. LÁTOK-E, HALLOK-E VALAMIT?

A kezelés közben mindig azt kapod a VÉGSŐ IGAZSÁGBÓL (Univerzumtól, Istentől, Fénytől, Önmagadtól stb.), amire akkor neked szükséged van. Nem feltétlenül jár a folyamat különleges érzésekkel, de lehetnek. Akár hallhatsz, láthatsz is bizonyos “jeleket”. Mindig olyan és annyi dolgot érzékelsz, ami a fejlődésedet, gyógyulásodat segíti, s amit rövid időn belül fel is tud a tudatod, a lelked és tested dolgozni.

 

HOGYAN ZAJLIK AZ ENERGIA-MASSZÁZS?

Általában fekvő helyzetben kell lenned, s a megbeszéltek, ill. a problémáidnak, célodnak megfelelően kapod meg a különleges, személyre szabott masszázsodat.

 

Kezelést végzi: Sárvári Zoltán – ETI vizsgás reflexológus, V. Prána gyógyító


Powered by Tuxexpert.