A módszer

Az utaztatás egy olyan módszerrel történik, ami védelmet ad mind a fizikai testnek, mind a tudatnak. Csak annyi élményt enged felhozni, amennyit az illető még biztonsággal fel tud dolgozni anélkül, hogy az bármilyen lelki traumát okozna, tehát az utaztatásnak nincs kockázata. Az utazó végig tudatánál van, ez egy kettős tudatállapot, ami leginkább egy mély meditációhoz hasonlít, bármikor megszakítható, nem regressziós hipnózis!

Az utazás feltételei:
Az utazást megelőző 24 órában tilos bármilyen tudatmódosító szer használata: ilyen pl. a drog, az alkohol és minden olyan gyógyszer, ami nyugtatót vagy morfinszármazékot tartalmaz. A korhatár 18 év, csak e fölött lehet utazni. Ajánlatos kipihenten érkezni, hogy meglegyen a megfelelő energiaszint.

Az utazás menete:
Az utazó vízszintes helyzetben, csukott szemmel fekszik  nyugodt, relaxált állapotban. Az utaztató segít olyan tudatállapotba kerülni, hogy az előző életek felidézhetők legyenek.

Az utazás alatt van, aki hideg-meleg érzetről számol be, esetenként enyhe fejfájás, szédülés is előfordulhat, ami rövid ideig tart. A blokkok oldását sírás, nevetés kísérheti. Az utazás bármikor megszakítható!

Az utazás időtartama:  kb. 2-3 óra
Ez a felidézett élet hosszától, részletességétől, intenzitásától és az utazótól függ.

 

Az utaztatást vezeti:
Tihanyi Nóra – Kineziológus, Spirituális utaztató, Numerológus


Powered by Tuxexpert.