A kezelésről

Fontos tudnivalók a kineziológiai oldás előtt:

A módszerrel nem végezünk gyógyító tevékenységet, nem diagnosztizálunk és nem adunk tanácsot az oldás során.

Nem foglalkozunk fizikai vagy pszichés betegségekkel. A kineziológiai oldás nem helyettesíti az orvosi kezelést, minden ilyen esetben szakorvoshoz kell fordulni! A kineziológia a fizikai problémák mögött megbújó érzelmi stressz oldásával foglalkozik, ami viszint pozitívan hathat a fizikai betegségre is.

Titoktartási kötelezettséget vállalunk az oldás során elhangzottakért, ezeket sem családtagnak, sem hozzátartozónak nem áll módunkban továbbadni!

A kezelés után előfordulhat, hogy a kliensnek meghatározott ideig megerősítő gyakorlatokat kell végeznie, ami az ő felelőssége, és ha ezeket nem végzi el, az ronthatja az oldás eredményességét.

 

Az oldás időtartama:  kb. 1,5 – 2 óra

 

Módja:

Az oldást állva végezzük. A kinyújtott karra gyenge nyomást gyakorolva kapunk választ az izmoktól – ez az izomtesztelés. Ez nem jár semmilyen fájdalommal vagy kellemetlenséggel. A korrekciók egyszerűek, nem okoznak fájdalmat.

 

Kezelések száma, rendszeressége:

Általában egy témára max. 4 alkalommal dolgozunk, de sokszor már 1-2 oldás is elhozza a kívánt változást. Az oldások több hét küldönbséggel követik egymást.

 

A kezelést végzi: Tihanyi Nóra – Kineziológus, Spirituális utaztató, Numerológus


Powered by Tuxexpert.