Kaláka-Bennó Zsuzsa

Előző

VISSZA A MUNKATÁRSAINKHOZ

Tovább

 

Kaláka-Bennó Zsuzsa

Integrál személyiségfejlesztési tanácsadó, coach, mediátor

Elérhetőségek:
Tel.: +36302421674
E-mail: tanacsadas@onismeretimuhely.hu , mediator@mediatormuhely.hu
Web: www.mediatormuhely.hu
Facebook: Mediátor Műhely

Szeretnél mélyebb utazást tenni önmagadban?

  • Vannak kérdéseid, melyekre saját belső válaszodat keresed?
  • Nem tudod, merre indulj el, esetleg változtatni szeretnél az irányodon?
  • Mondataid így kezdődnek: „Velem mindig…” „Velem már megint…” és nem tudod, hogyan lépj ki ezekből az ismétlődő körökből?

Talán most van itt az ideje, hogy egyéni önismereti folyamatba kezdj. Gyere el egyéni integrál tanácsadói ülésbe!

Álmodj nagyokat, kezdd el kicsiben, indulj most.
/Robin Sharma/

Kaláka-Bennó Zsuzsa vagyok integrál személyiségfejlesztési tanácsadó. Az Integrál Akadémia 3 éves képzése mellett az Umathum Mediátor Akadémián mediátorként, majd később coachként is végeztem.

Saját önismereti folyamatomat 2006-ban kezdtem meg. Először Coachingba jártam, majd később a coaching mellett két pszichodráma csoportban is részt vettem. Időközben kipróbáltam a spirituális választerápiát is. 2012-ben, az Integrál Akadémia megkezdése mellett egyéni tanácsadói folyamat keretében is elmélyültem magamban. Az egyéni folyamatomat hosszabb-rövidebb pihenővel a mai napig is viszem. Az Integrál Akadémián pszichodráma csoportba, Gestalt csoportba, majd ezt követően body work csoportba jártam. Az Akadémia elvégzését követően (2015) mind a mai napig folytatom tanulmányaimat. Jelenleg integratív tánc és mozgásterápia csoportvezetést, és további NLP technikákat tanulok. 2014 óta szupervízió mellett folyamatosan kísérem klienseimet. Lenyűgöz az, ahogy a lélek gyógyítja magát, ha megfelelő biztonságos keretet és teret adunk neki és facilitáljuk a fejlődésre.

Engem felvillanyoz és lelkesít az önismeret világa, a lélek birodalma. Önismereti munkám során tágult a tudatom, a világszemléletem, és magamra is tudatosabbá váltam. Az elmúlt 10 évben sok változás történt bennem, és sok változtatást vittem a saját életembe is. Ezek a változások megjelentek a munkám, a hivatásom, a kapcsolataim (baráti és párkapcsolataim) területén, és a belső erőm, hitem is sokat erősödött, fejlődött.

Mitől integrál az integrál?

Az integrál szemlélet megalkotója Ken Wilber több ezer szakirodalmat és több száz rendszerelméletet vizsgálva, azok szintéziseként, egy keretrendszert hozott létre. Egy térképre helyezte fel ezt a sokféle szemléletet, amely mindegyike a maga területén igaz, és jól működő. Egy egységes emberképet hozott létre, amelyben együtt van a tudomány és a spiritualitás, a test és az elme, az egyén és a társadalom, a kelet bölcsessége és a nyugat filozófiája. A „Vagy” kapcsolatot „És” kapcsolattal váltotta fel: tehát nem tudomány vagy spiritualitás, hanem tudomány ÉS spiritualitás.

Mit nyújtok, mint tanácsadó?

Bár magyarul a tanácsadás szó terjedt el, azonban ez nem a klasszikus értelemben vett tanácsadást jelenti. Nem osztogatok Neked konkrét tanácsokat, nem mondom meg Neked a „tuti megoldást”, hiszen az az én saját megoldásom lenne, nem a Tiéd. Akkor miért keressél fel? Mert abban segítek Neked, hogy segíts magadnak. A megoldás önmagadban rejlik, én segítek megtalálnod és felfedezned azt. Erre a felfedező útra hívlak Téged: a saját belső világod mélyebb megismerésére, feltárására és önmagad fejlesztésére, felnövesztésére. Belső utazásod mélysége rajtad múlik. „Mert megváltoztatni azt, ami emberi kapcsolatainkban belénk ivódott, csak emberi kapcsolatokban lehetséges.” http://mediatormuhely.hu/integral-szemelyisegfejlesztesi-tanacsadas/

Miben segítek mint mediátor?

A mediáció egy alternatív konfliktuskezelési módszer, mely a felek szándékától és a mediálandó területtől függően a kapcsolat javítására, átalakítására, vagy korrekt megszüntetésére egyaránt irányulhat. Mediátorként érzelmi viharotokban középen horgonyozva segítem és facilitálom a közös megoldásotok megtalálását. Ezen a területen is fontos, hogy az a megoldás lesz igazán a Tiétek, ami belőletek jön. Nem én mondom meg tehát a megoldást Nektek. Annak a terét biztosítom, hogy Ti aktív kommunikációval és aktív figyelemmel tudjatok egymással egyeztetni, ahelyett, hogy további sérüléseket szerezzetek, vagy okozzatok egymásnak. http://mediatormuhely.hu/

Mediációs területeim:

  • Párkapcsolati mediáció
  • Válási mediáció
  • Családi mediáció (családtagok közötti konfliktusok)
  • Örökösödési mediáció

Ha szeretnéd megkezdeni, vagy folytatni belső felfedező utadat, keress bizalommal az integrál személyiségfejlesztési tanácsadáson!

Ha konfliktusos a párkapcsolatod és szeretnél javítani rajta, vagy már eldöntöttétek a válást és ebben kerestek segítséget, esetleg örökösödési, vagy családi vitátok van, akkor gyertek el a mediációs ülésre.

Ha még hezitálsz, hogy elindulj-e ezen az úton és vannak kérdéseid, akkor is keress bizalommal, válaszolok kérdéseidre!

 

Előző

VISSZA A MUNKATÁRSAINKHOZ

Tovább


Powered by Tuxexpert.