Gyógyító kezelés – metamorf masszázs

“A lélek sugárzása Széppé varázsolja az embert,
Az ember szépsége Összhangot teremt a házban.
Az otthon összhangja Rendet teremt a hazában,
S ha az országban rend honol, Béke köszönt a világra.”
(kínai közmondás)

 

A cél: vissza az eredendő, tiszta állapotba

A lelkünk eredendő állapota a teljesség és harmónia.

A Földre leszületve elfelejtjük ezt az eredendő állapotunkat és tudásunkat, hogy itt a dualitást megélve, a megtapasztalásaink, helyzeteink, döntéseink által újra önmagunkra, szeretetteljes, tiszta önvalónkra ébredhessünk. Az idáig vezető út sokszor nem könnyű, és számos fájdalom és félelem megélésére van szükségünk, hogy a leckéket megtanuljuk önmagunkról és az életről.

 

Hogyan működik a kezelés?

A „metamorf” görög eredetű szó, átalakulást jelent.

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely segít a lelked mélyén, a tudatalattidban megbújó részeidet gyógyítani, átalakítani azáltal, hogy a tudatalattidból képeket, információkat felhozva segít a felismerésekben, s azokat a fájdalmakat, amikre már nincs szükséged, segít feloldani, s végérvényesen elengedni. A kezelés segítségével oldódnak a benned lévő blokkok, és így visszatalálhatsz a belső, szeretetteljes harmóniádba.

A kezelés alatt a lelked mélyére a gerinc reflexpontjaink keresztül jutunk el. A gerincünk mentén fut a fő energia – és csakrarendszerünk. Emellett a gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el.

Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Ha elakadunk az életünk bizonyos területein, blokkokkal, félelmekkel, fájdalmakkal küzdünk, nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk, az energiarendszerünk bizonyos részei energiahiányosak lesznek, s ha ez hosszútávon fennáll, akár betegségek is kialakulhatnak.

A kezelés alatt létrejön egy ellazult, meditatív állapot, mely segít olyan kapukat megnyitni, amin keresztül elhagyhatnak minket a múltbéli fájdalmak. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerincreflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet, s a csakrarendszert, és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat, ezáltal újra beindulnak az öngyógyító mechanizmusok, és visszatérhetünk a testi-lelki harmóniába.

 

A metamorf masszázs – gyógyító kezelés részei

45 perc terápiás tanácsadás: az elakadások, élethelyzetek, blokkok, vagy betegségek lelki ok-okozati összefüggéseinek feltárása. Ez elengedhetetlen része a gyógyulásnak, mert energetikai oldással olyan blokkot nem lehet még kioldani, ami lelki síkon még nem végezte el a feladatát. Az elengedés feltétele, hogy felismerjük, hogy mi miért történik, s mit kell ebből megtanulnunk.

45 perc gyógyító kezelés, mely alapszik:

  • Metamorf masszázs technikáján és
  • Kristályterápián

Egy kristály azonnal megszólít minket, olyan információt ad nekünk, amire épp akkor szükségünk van. Belső rezonanciája, energiája szól hozzánk, és megérint minket.  Harmonizálja energetikai rendszerünket úgy, hogy ha kell, felemeli az energia-frekvenciánkat, ha kell, segít a negatív energiáktól megválni.

A médiumok már több éve jelzik, hogy “Atlantisz a felszínre fog emelkedni”. Valóban hozzáférhetővé vált az emberiség számára az atlantiszi energia és tudás. A kristályok segítenek ezt az elfeledett tudást is felébreszteni bennünk.

A kezelés során tehát nem csak a lelki blokkok oldódhatnak, hanem a lelkünk eredendő minősége és ősi tudása is a felszínre kerülhet.

A kezelés ruhában, kellemes, meditatív zene kíséretében, szeretetteljes környezetben történik.

 Kinek javasolt?

  • A módszer kíméletes, de nagyon hatékony, így bárkin alkalmazható, akár gyermekeken is.
  • Bármilyen nehézség, elakadás, lelki probléma, vagy akár betegség esetén is a segítségedre lehet.

 

A kezelést végzi: Borza Zsuzsanna – Életmód- és táplálkozási tanácsadó, személyiségfejlesztő és családállító terapeuta, tréner


Powered by Tuxexpert.